Дієта

Овочеві салати для схуднення

Лідером серед всіх дієт і способів боротьби за красиву, струнку фігуру виступають овочеві салати для схуднення. Кожна жінка обізнана про їх сприятливий вплив на стан організму і зовнішній вигляд. Позитивні властивості овочевих салатів для похуденіяглавное гідність овочевих салатів полягає в тому, що вони містять величезну кількість вітамінів і мікроелементів.

Крім цього, вони багаті на клітковину, що сприяє самоочищення організму від шлаків і токсинів. Незважаючи на низьку калорійність салатів, людський організм за рахунок насичення його різноманітними вітамінами і мінералами сповнений сил і енергії. Саме завдяки цьому відбувається процес «спалювання» жирових відкладень і людина позбавляється від зайвої ваги.

Високі смакові якості овочевих салатів роблять засновану на їх застосуванні дієту не тільки корисною, але і приємною. Разом з тим, слід врахувати, що до вибору овочів для салатів необхідно підходити серйозно і відповідально. Головна вимога: всі овочі, призначені для салатів, повинні бути якісними.

Для кожного прийому їжі слід готувати свіжий салат. Дуже важливо використовувати в салатах овочі, що мають негативну калорійність (наприклад, капусту, селеру та інші). Овочеві салати: рецепти приготуванняхотя багато хто вважає, що овочеві салати для схуднення можна вживати без обмежень, все ж слід враховувати рекомендації дієтологів.

За один день можна з’їсти не більше 1, 5 кг овочів. Салати слід готувати з сирих або запечених овочів. Кожен може приготувати салат на свій смак, з урахуванням стану свого організму і його особливостей.

Але ви можете скористатися і рекомендованими рецептами. Хороший салат для схуднення, який складається з 100 г огірка і невеликої кількості редису, нарізаних кружечками, і двох головок салату, листя якого потрібно нарвати шматочками. Заправка-оливкова олія.

Прикраса-зелень петрушки і кропу. Наступний салат готується з пучка салату, редису, одного плоду авокадо, одного огірка, двох помідорів і зелені. Все нарізається і заправляється оливковою олією.

Салат» свіжість ” дуже низькокалорійний. Його можна їсти в будь-яких кількостях. Очищений від шкірки огірок нарізається кружечками.

Потім вони соляться і поміщаються в друшляк, де повинні знаходитися під гнітом 30 хвилин. Потім огірки промиваються і підсушуються серветкою. Після чого в двох столових ложках води, яку попередньо слід прокип’ятити з дрібкою цукру і декількома грамами оцту, розтирається дрібно нарізаний кріп.

Цією масою заправляються огірки. Салат перед вживанням повинен 2 години постояти в холодильнику. Для наступного салату нам знадобляться такі інгредієнти: 450 г нашаткованої підсоленої капусти;4 нарізаних соломкою стебла селери;2 нарізаних півкільцями цибулини;3 нарізаних кільцями огірка.

Капуста мнеться руками, потім до неї додаються інші інгредієнти. Салат заправляється свіжовичавленим соком лимоном і оливковою олією, посипається подрібненою зеленню петрушки. Наступний салат готують з нарізаних тонкою соломкою двох коренів селери, двох зелених і двох червоних солодких перців, двох кисло-солодких яблук, нарізаних кубиками.

Перчать, солять і заправляють знежиреним йогуртом. 100 г свіжих печериць відварюємо і нарізаємо кубиками. Перчимо, солимо, додаємо рубану зелень і поливаємо сумішшю рослинного масла і лимонного соку.

Нарізаємо кубиками огірок, два помідори, солодкий перець, кришимо зелень, додаємо спеції і оливкову олію. Овочеві салати повинні бути складовою частиною цілого комплексу заходів, спрямованих на схуднення. Це стосується, перш за все, раціону харчування, який передбачатиме вживання салатів замість вечері і розвантажувальні дні.
Необхідно приділити увагу і збільшенню фізичних навантажень.

Related posts

Leave a Comment